Antigua ve Barbuda Vatandaşlığı

Neden Antigua ve Barbuda Vatandaşı Olmalıyım ?

  • Antigua ve Barbuda pasaportuna sahip olmak, AB ülkeleri, Birleşik Krallık, İrlanda, ve birçok İngiliz Milletler Topluluğu ülkesini içeren 149 ülkeye vizesiz seyahat etmenizi sağlar.
  • Kazancınız, var olan şirketleriniz ve mirasınız üzerinde vergi yok.
  • Başvuruların değerlendirilme süresi 5 aydır.

Profesyonel Kadromuzla Başvurunuzu Güvenle Gerçekleştiriyoruz!

VATANDAŞLIĞI ALMAK İÇİN İKİ YOLUMUZ VAR;

Devlete ekonomik katkı yapmak;

  • Resmi yetkili: 
    Ulusal kalkınma fonu (UKF)
  • Yatırımcı:
    100.000 Dolar + 25.000 Dolar asıl başvuru sahibi
  • Aile, 4 kişiye kadar: 
    100.000 Dolar + asıl başvuru sahibi için 25.000 Dolar
    + 0 Dolar eşi + iki bağımlısı için
  • Aile, 5 kişiye kadar: 
    125.000 Dolar + 25.000 Dolar ana başvuru sahibi ve üç bağımlısı için
    + 15,000 Dolar her ek bağımlı için

Emlak Yatırımı

  • Minimum yatırım: 
    400,000 Dolar
  • Emlak sahibi olmanın gerektiği süre: 
    5 yıl
  • Yasal hizmetler – 35,000 Dolar
  • Devlet Ücretleri:
    Aile, 4 kişiye kadar: 50,000 Dolar
    Aileye bağlılar: 15,000 Dolar her ek bağımlı için

DEVLETE EKONOMİK KATKI  YAPMAK (Avantaj-Dezavantaj)

  • Avantajları
    • Basit işlem
  • Dezavantajlar
    • Yatırım iade edilmez

EMLAK YATIRIMI  YAPMAK (Avantaj-Dezavantaj)

  • Avantajları
    • Elle tutulur varlıklar
    • Yatırıma kar payı şeklinde geri dönüş
    • Yeniden satış şeklinde geri dönüş
    • Ülke ile fiziksel iletişim
  • Dezavantajlar
    • Yatırıma ilk masrafın fazla olması

ANTIGUA VE BARBUDA Rehberi

Başkent: St. John’s
Alan: 442 km kare
Nüfus: 87.000
GSYİH: 1.627 Milyar Amerikan Doları
Dil: İngilizce
Britanya’dan bağımsızlık kazanılan yıl: 1981
Ana adalar: Antigua, Barbuda


Bir Cevap Yazın