Avusturya Vizesi İçin Gerekli Belgeler

  • En az 6 ay geçerli pasaport
  • Pasaport fotokopileri
  • 2 adet arka fonu beyaz vesikalık önden çekilmiş fotoğraf
  • Otel, uçak rezervasyonları varsa tur planı
  • Seyahat sağlık sigortası (Bizim tarafımızdan yaptırılacaktır)
  • Banka Hesap Cüzdanı (Son 6 aya ait banka hareketleri) , Varsa, tapu ve diğer mal varlıkları (banka cüzdanı v.s) ile ilgili evraklar ve varsa kredi kartı fotokopileri
  • Ticari Ziyaretler için Davetiye ( Sadece Elektronik Davetiye Kabul edilmektedir.)

Ayrıca;

İŞVERENLER

  • Antetli Kâğıda Dilekçe
  • İmza Sirküleri
  • Vergi levhasının fotokopisi (vergi levhası zarar veya yeni tescil ise; şirketin banka hesap cüzdan fotokopileri ve bilânçosu)
  • Faaliyet Belgesi (Max. 6 aylık)
  • Ticaret Sicil Gazetesi Fotokopisi

ÇALIŞANLAR

  • Antetli Kâğıda Dilekçe
  • İmza Sirküleri
  • Vergi levhasının fotokopisi (vergi levhası zarar veya yeni tescil ise; şirketin banka hesap cüzdan fotokopileri ve bilânçosu)
  • Faaliyet Belgesi (Max. 6 aylık)
  • Ticaret Sicil Gazetesi Fotokopisi
  • Sigortalı işe giriş bildirgesi
  • Maaş Bordrosu 3 aylık (orijinal)
  • Türkiye’deki işverenden seyahat onay belgesi

EV HANIMLARI

  • Dilekçe
  • Eşinin ya da ailesinin durumuna göre gerekli evraklar
  • Evli ise evlenme cüzdanı

ÖĞRENCİLER

  • Öğrenci Belgesi
  • Ebeveynlerin durumuna göre gerekli evraklar
  • 18 yaş Doldurulmamış ise anne ve babadan muafakatname

Konsolosluk gerek gördüğü takdir de evrak isteyebilir.Ortalama işlem süresi randevuya göre 5-10 gün olup ilk başvurularda ve özel durumlarda süreç uzayabilir, Bizimle irtibat kurarak Konu hakkında detaylı bilgi alabilirsiniz.

Tüm başvurularda şahısların Konsolosluğa gelmesi zorunludur. Randevu birlikte organize edilecektir.



Bir cevap yazın

casino metropol casino maxi