İngiltere Vizesi Başvuru Şartları

Seyahatinizi riske atmak istemiyorsanız; İngiltere vizesi alanında uzman danışmanlarımızla ŞİMDİ İLETİŞİME GEÇin!

  • 8 yaşının üzerinde olduğunuzu;
  • Birleşik Krallık’ı 6 aydan (veya eğer bir akademik ziyaretçiyle birlikte geliyorsanız 12 ay) daha fazla bir süre için ziyaret etmeyi amaçlamadığınızı;
  • ziyaretinizin bitiminde Birleşik Krallık’ı terk etme niyetinde olduğunuzu;
  • çalışmadan veya kamu fonlarından yardıma ihtiyaç duymadan kendinizi destekleyebileceğinizi ve konaklama masraflarınızı karşılayabileceğinizi veya sizin veya bakmakla yükümlü olduğunuz herhangi bir kimsenin, akraba ve arkadaşlarınız tarafından destekleneceğini ve konaklamalarının sağlanacağını;
  • geri dönüş veya sonraki yolculuğunuzun masrafını karşılayabileceğinizi; ve
  • ‘Ortak Seyahat Alanı’ dışında bir ülkeye (İrlanda, Birleşik Krallık, Man Adası ve Manş Kanalı Adaları) transit geçiş yapmadığınızı.

Aynı zamanda, ziyaretiniz esnasında aşağıdakileri gerçekleştirme niyetinde olmadığınızı da kanıtlamalısınız:

  • ücretli veya ücretsiz olarak çalışmak, halka doğrudan mal veya hizmet satışı da dahil olmak üzere mal üretmek veya hizmet sağlamak;
  • bir eğitim kursu görmek;
  • evlenmek veya hemcins beraberlik kaydı yaptırmak, evlilik veya hemcins beraberliği bildiriminde bulunmak;
  • bir iş ziyaretçisi, spor ziyaretçisi veya eğlence sektörü ziyaretçisinin faaliyetlerini gerçekleştirmek


Bir cevap yazın

casino metropol casino maxi