İtalya Öğrenci Vizesi İçin Gerekli Evraklar

İtalya öğrenci vizesi başvurunuzu ofisimiz güvencesiyle kolaylıkla gerçekleştirin. Detaylı bilgi almak için lütfen iletişime geçin.

İtalya öğrenci vizesi için gerekli evraklar aşağıda yer almaktadır.

İtalya Öğrenci Vizesi İçin Gerekli Evraklar

  • En az 6 ay geçerliliği olan pasaport
  • Varsa eski pasaportlarınız
  • Pasaportunuzun ilk 4 sayfasının fotokopisi
  • Eksiksiz doldurulmuş ve imzalanmış vize başvuru formu
  • Vize başvuru ücreti ( 30 – 50 EUR)
  • Arka fonu beyaz 4 adet son zamanlarda çekilmiş ve rötuşsuz orijinal fotoğraf
  • İtalya’da eğitim alacağınız kuruluştan ne kadar süreyle kursa katılacağınızı ve ne kadar ücret  ödediğinizi gösteren kabul mektubu
  • En son okuduğunuz okula ait mezuniyet belgesi/ diplomanız; öğrenci olanlar için yeni tarihli öğrenci belgesi ve transkript
  • Varsa İtalyanca bildiğinizi gösteren belge, özel bir kursa katılarak İspanyolca dersleri aldıysanız bunu gösteren belge ya da sertifika
  • Erkek adaylar için askerlikle ilgili tecil ya da terhis belgesi
  • Evliyseniz evlilik cüzdanınız
  • Yurtdışındaki eğitiminizi ve yaşam giderlerinizi karşılayabileceğinizi gösteren belgeler
  • Size ve ailenize ait banka hesap cüzdanları  ve fotokopileri; ailenizde çalışan kişilerin son 3 aylık maaş bordroları; ailenizde  emekli olanlar varsa onların da maaş bordroları
  • Ailenizde kendine ait bir işi olan varsa vergi levhası fotokopisi, imza sirküleri fotokopisi ve ticaret sicil gazetesinde yayınlanmış olan faaliyet ilanı.
  • Varsa tapu ya da ruhsat fotokopileri


Bir cevap yazın

casino metropol casino maxi