Macaristan Vizesi için Gerekli Evraklar

  Macaristan vizesi başvurunuzu VizeWorld ile güvenle gerçekleştirin. Detaylı bilgi almak için lütfen iletişime geçin.

Macaristan seyahatlerinizi riske atmayın. VizeWorld’ün alanında uzman danışmanlarıyla GÜVENLE BAŞVURun !

  • En az 6 ay geçerli pasaport
  • 2 adet arka fonu beyaz fotoğraf
  • Otel, uçak rezervasyonları varsa gidiş amacına ilişkin belge.
  • Seyahat sağlık sigortası (Bizim tarafımızdan yaptırılacaktır)
  • Banka Hesap Cüzdanı, Tapu, Araç Ruhsatı gibi maddi gelir durumunu özetleyen evraklar
  • Ticari Ziyaretler için Davetiye

Ayrıca;

İŞVERENLER

  • Antetli Kâğıda Dilekçe
  • İmza Sirküleri
  • Vergi levhasının fotokopisi (vergi levhası zarar veya yeni tescil ise; şirketin banka hesap cüzdan fotokopileri ve bilânçosu)
  • Faaliyet Belgesi (Max. 6 aylık)
  • Ticaret Sicil Gazetesi Fotokopisi

ÇALIŞANLAR

  • Antetli Kâğıda Dilekçe
  • İmza Sirküleri
  • Vergi levhasının fotokopisi (vergi levhası zarar veya yeni tescil ise; şirketin banka hesap cüzdan fotokopileri ve bilânçosu)
  • Faaliyet Belgesi (Max. 6 aylık)
  • Ticaret Sicil Gazetesi Fotokopisi
  • Sigortalı işe giriş bildirgesi
  • Maaş Bordrosu 3 aylık

EV HANIMLARI

  • Dilekçe
  • Eşinin ya da ailesinin durumuna göre gerekli evraklar
  • Evli ise evlenme cüzdanı

ÖĞRENCİLER

  • Öğrenci Belgesi
  • Ebeveynlerin durumuna göre gerekli evraklar
  • 18 yaş Doldurulmamış ise anne ve babadan muvafakatname

Konsolosluk gerek gördüğü takdirde evrak isteme hakkına sahiptir.



Bir cevap yazın

casino metropol casino maxi